Laserontharing Opties

In vergelijking met IPL ontharing bereik je met laserontharing maximaal resultaat in veel minder behandelingen. Hiermee raakt u dan ook vaak veel goedkoper uit en bereikt u dan ook een lekkerder uitkomst.

We hopen u dan ook door dit uiteenzetten betreffende hiervoorgaande dusdanig te beschikken over geïnformeerd dat het maken van ons keuze vanwege u eenvoudiger is geworden.

Een laserbehandeling is gewoonlijk ons betrouwbare cosmetische treatment welke nauwelijks ernstige complicaties heeft. Voorwaarde is dat u via ons kundige en ondervinden specialist wordt behandeld, met de geschikte apparatuur. Wij beschikken over voordeligste hardware wegens ontharing. Uw huid kan na de treatment gezwollen, gevoelig en rood zijn.

Voor permanent ontharen maken wij toepassing aangaande laserlicht het geabsorbeerd wordt via de haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt de haarwortel en groeit de hoofdhaar niet meer terug. Laserontharing kan zijn betrouwbaar en beschadigt de huid ook niet.

Daarnaast kan zijn het cruciaal om te vermelden het wij nimmer betreffende aanbiedingen werken, wij hanteren standaard scherpe prijzen. Een prijslijst is tussen voorbehoud.

Let wel: er zijn verschillende soorten IPL toestellen en niet elk toestel kan zijn een momentje efficiënt. Een apparaten welke we hebben getest zijn Luminette en Photosilk.

Hetgeen het nader opvalt kan zijn dat over degene die wel permanente haarverwijdering beloven, zoals een Tell-Sell produkten, weinig positiefs wordt gemeld bij gebruikerstests op het website het net wegens wat betreft de gevolgen en/ofwel het gebruiksgemak.

Niet al die haarzakjes doorlopen die 3 fasen op identiek tijdstip. Op het moment aangaande de laserbehandeling moeten enkele haarzakjes in de groeifase zijn, overige bestaan in een overgangs- ofwel rustfase.

Natuurlijk luisteren wij aandachtig tot uw wensen en verwachtingen met het resultaat. Wij vertellen u dan ook hoeveel laserbehandelingen benodigd bestaan om het te verwachten uitkomst te bereiken.

Essentieel kan zijn ook het eerstvolgende. Irritant rode bultjes en huidirritaties na het scheren worden betreffende definitief ontharen vermijden. De schaamstreek is met name onthaard wegens hygiënische redenen.

Epilar System mag slechts in schoonheidsinstituten geraken gebruikt. Toch is dit geoorloofd de Epilar gels aan te kopen via veilingsites om dit op welke methode thuis te gebruiken.

Het ontharen betreffende deze lasertechniek kan zijn minder gevoelig, daar de laser continue via de behandelaar aan de huid bewogen is, waardoor een warmte wordt verspreid.

Dat daar eigenlijk geen enig toestel betreffende overwegend positieve resultaatsbeoordelingen is te vinden we overigens ook niet buitenissig.

Laserontharen kan zijn meestal het meeste doelmatig na zes behandelingen. Dit hangt echter af met het type huid en teneinde wat voor een type haar dit gaat, hoeveel behandelingen jouw benodigd hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *